Mod RPGM The Wish v0.31 Polish Translation/Polskie Tłumaczenie

Astercholik

Member
May 23, 2021
276
178
Polskie Tłumaczenie
The Wish V0.31

1741706115297.png
Opis:
Polskie tłumaczenie do gry The Wish V0.31, pasuję tylko do V0.31 ze względów na podmianę oryginalnych plików.

Co może nie pasować:
- Menu boczne w których występują nazwy scen (powrótki) są przetłumaczone 1:1 więc mogą być nie zrozumiałe i nie pasować do prezentowanej treści.
(Dla camgril, nazwy filmików dopasowałem do prezentowanej treści)
- Opisy przejścia misji w Przewodniku (Walkthrough) mogą zawierać błędy lub być trochę nie zrozumiałe, są tłumaczone z ENG, który zawiera błędy.
- Wszędzie starałem użyć się takich samych nazw, lecz mogłem coś przeoczyć i tutaj dla przypomnienia, że niektóre nazwy przedmiotów/tekstów w dialogach NIE POSIADAJĄ POLSKIEJ ODMIANY i jest to zrobione specjalnie!!!.
- Niestety niektóre zdania względem innych języków u nas są dłuższe więc zauważyłem że dochodzi do nakładania się na siebie tekstu.

MOJE ZMIANY - OPCJONALNE DO DODANIA DO GRY:
- Aby urozmaicić estetykę gry wykonałem nową tapetę dla komputera gracza - Wzór: Windows11.
- Do powyższej grafiki stworzyłem nową grafikę z przeglądarką która ma dać lepszy efekt dla okna "Kobiety na Wyspie" + dopasowałem do niej zdjęcia dziewczyn.
- Przetłumaczyłem obrazki z kalendarza + kalendarz - niestety jest to tłumaczenie ENG/FR więc niestety dość dziwnie brzmi.
- Przetłumaczyłem obrazki z dniami tygodnia dodając skróty teraz występują w 3 językach: FR/ENG/PL.

PS. Proszę nie pisać do mnie PW, czy będę kontynuował tłumaczenie albo czy przetłumaczę inną grę.
Gra: The Wish v0.31
Wersja: v0.31
Twórca: The Sex Game's Stories - - - - -

UWAGA TŁUMACZENIE JEST W CIĄGŁYCH POPRAWKACH!!!
PAMIĘTAJ ABY ZAWSZE POBRAĆ NAJNOWSZĄ WERSJĘ!!!

O Tłumaczeniu:
Aktualizacja
: 2025-03-13 19:57
Wydano: 2025-03-08
Wbudowane Języki: Polish, French, Russian (Niekompletne), English

Instalacja:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Aktualne poprawki:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

GALERIA

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png
6.png 7.png 8.png 9.png 10.png

DOWNLOAD

Last edited: