Mod RPGM The Wish v0.32 Polish Translation/Polskie Tłumaczenie

Astercholik

Member
May 23, 2021
289
180
Polskie Tłumaczenie
The Wish V0.32

1741706115297.png
Opis:
Co może nie pasować:
- Nazwy filmów w menu bocznym (powtórki) - jak dla mnie te nazwy nie mają tutaj znaczenia.
- Niektóre nazwy przedmiotów/tekstów w dialogach NIE POSIADAJĄ POLSKIEJ ODMIANY i jest to zrobione specjalnie!!!.
- Gdzieniegdzie może nachodzić na siebie tekst.
- Dialogi - niektóre brzmią trochę dziwnie, ale tak jest w oryginale.

MOJE ZMIANY - OPCJONALNE DO DODANIA DO GRY:
- Aby urozmaicić estetykę gry wykonałem nową tapetę dla komputera gracza - Wzór: Windows11.
- Do powyższej grafiki stworzyłem nową grafikę z przeglądarką która ma dać lepszy efekt dla okna "Kobiety na Wyspie" + dopasowałem do niej zdjęcia dziewczyn.
- Dopasowano obrazy do nowej wersji (Dni Tygodnia/Kalendarz) - UWAGA ABY ZADZIAŁAŁ NOWY SYSTEM MUSICIE IŚĆ SPAĆ POPRAWKA ZMIANY DNIA PODCZAS SNU!!!
- Przewodnik (Walkthrough) - Przetłumaczyłem przewodnik tak aby było łatwiej wykonywać zadania, lecz nie chce całkowicie wykluczać używanie kalendarze. Ale niektóre zdania które brzmiały tak: "Spotkaj się z nią przy plaży." w mojej wersji brzmią tak "W weekend o 11 spotkaj się z nią obok plaży".

PS. Proszę nie pisać do mnie PW, czy przetłumaczę inną grę, tłumacze tylko gry,
które mnie zainteresowały.
Aktualnie tłumaczenie to nie zostanie jeszcze wbudowane w grę.
Jestem w trakcie rozmów z twórcą i albo trafi ono do V0.33 albo późniejszej wersji.
Gra: The Wish v0.32
Wersja: v0.32
Twórca: The Sex Game's Stories - - - - -

UWAGA TŁUMACZENIE JEST W CIĄGŁYCH POPRAWKACH!!!
PAMIĘTAJ ABY ZAWSZE POBRAĆ NAJNOWSZĄ WERSJĘ!!!

O Tłumaczeniu:
Aktualizacja
: 2025-03-22 17:00
Wydano: 2025-03-08
Wbudowane Języki: Polish, French, Russian (Niekompletne), English

Instalacja:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Changelog:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

GALERIA

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png
6.png 7.png 8.png 9.png 10.png

DOWNLOAD

Last edited:

Astercholik

Member
May 23, 2021
289
180
Ukończyłem tłumaczenie V0.31, teraz jestem w trakcie aktualizacji do wersji V0.32!
I tutaj zaszły większe zmiany więc zajmie mi to trochę więcej czasu, muszę przenieść 3900 linijek do nowego pliku i przetłumaczyć braki, następnie zweryfikować i poprawić nazwy obrazków dla wersji V0.32 ponieważ są osobne dla każdego języka.

Last edited: