3.90 star(s) 8 Votes

jorge63

Newbie
Sep 2, 2023
18
13
Musím pochválit, aktualizace se povedla, žádné chyby, možná by to chtělo trochu více okořenit erotickou akcí s Queen Valeria a aktualizace s Grace a Rachel sex. S Grace bylo pěkné až při oslavách Vítězství, kde byla velice sexy. A Queen Valeria, je pravda trochu staršínež Liam, ale velmi nadržená a jen čeká na tu správnou příležitost, aby dokázala co všechno dovede při sexu na co by mladý muž jako Liam, ani nepomyslel. Hra by mohla dostat nový erotický náboj a stala by se ještě více atraktivní. tolik žen, a krásných, a byl by hřích toho nevyužít. to je alespoň můj názor. Co myslíš BerndSnail? Ty jsi šéf. ty to tvoříš, je to tvé dítě, jak se říká. ty rozhoduješ jak se příběh bude vyvíjet dál. Já anglicky neumím, my jme se to ve škole neučili, a teď už jsem v důchodu a zahraji si takovou hru jako tato a jsem rád, že vůbec někdo tvoří něco co zaujme i člověka na odpočinku. A za to děkuji, jen tak dál. jorge63

DragonFire

Active Member
Jul 30, 2017
749
649
So let me re-cap.. old saves won't work unless you have a save before the Bear Fight and fighting mechanic makes it impossible to beat the bear, as well as knights btw...
I'd hate to start all over to see if fights gets easier by following the story again and train ect etc.. for at this point I can't see the new content because I can't beat that freaking bear despite the fact I got the improved armor and sword and multiple healing potions.
You really need to fix the combat mechanics, there's no logic turn base, little warning to guard or attact, am just hitting options at random and loose.
Otherwise enjoyed your game up until this point.

3.90 star(s) 8 Votes